AV-järjestelmät auditorioihin,
neuvottelutiloihin ja valvomoihin

Laiteriippumattomat AV-ratkaisut kaikkiin tiloihin

Tapaaminen on liian arvokasta aikaa oikuttelevan tekniikan opetteluun. Se turhauttaa sekä esiintyjiä että kuulijoita. Helppokäyttöisyys onkin AV-järjestelmien tärkein ominaisuus – vuokratiloista kiinteisiin auditorioihin. AV-Lan panostaa erityisesti ohjattavien tilojen käyttöliittymiin ja yksinkertaisempien tilojen automatisointiin. AV-Lanilla on erittäin vahva osaaminen AV-IT integraatiossa ja AV over IP – ratkaisuissa.

Järjestelmät räätälöidään käyttäjälähtöisesti ja uusinta teknologiaa hyödyntäen. Samalla voidaan visioida ja toteuttaa täysin uusia esittämisen tarpeita.

Toimintavarmuutta valvomoihin

AV-Lan valvomoympäristöissä toimintavarmuus ja erilaisten järjestelmien saumaton integrointi antavat tilassa työskenteleville mahdollisuuden keskittyä tilan tarkoituksenmukaiseen työskentelyyn.
 

Neuvotteluhuoneet
käytön ehdoilla

Toimitamme helppokäyttöisiä avaimet käteen -neuvottelutiloja kaikkialle Suomeen.

Merkkiriippumattomuuden ansiosta voimme tarjota markkinoiden hinta-laatusuhteeltaan parhaat laitteet ja järjestelmät tarvitsemaasi käyttöön.

 

AV-järjestelmien ylläpito ja huolto

AV-kustannustesi pienentämistä ja laitteiden elinkaaren hallintaa ennakoivalla reagoinnilla! Ylläpito ja huolto-ohjelmassimme hoidamme esim. ohjelmistojen ajantasalla pitämisen, toimivuuden testaukset, huoltotoimenpiteet ja laitteiden lisätakuut räätälöidysti tarpeesi mukaan.
 

AV-SUUNNITTELU

Meillä on vuosien kokemus haastavien AV-suunnitelmien tekemisestä niin julkishallinnollisissa projekteissa kuin PK-sektorin kohteissa. Suunnittelmamme perustuu asiakaslähtöisiin ja toimiviin ratkaisuihin. Suunnitelmissa meille on tärkeää, että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Suunnitelmamme perustuu aina helppo- ja varmakäyttöisiin laiteratkaisuihin. AV-Lan tarjoaa suunnittelun ja toteutuksen myös erilaisiin konseptointimalleihin.

LAITEMYYNTI

Kauttamme voit hankkia tarvitsemasi esitystekniikan laitteet. Emme ole tuotemerkkisidonnainen toimija, vaan voimme valita aina asiakkaalle käyttötarkoitukseen sopivimman ja hintalaatusuhteeltaan parhaimman ratkaisun. Oli sitten kyse yhdestä laitteesta tai teknisestä kokonaisuudesta, niin myös laitteisto asennuksineen järjestyy meiltä ympäri Suomen. Maahantuomme ja myymme AV-alan kärkinimien tuotteita yritys- ja ammattikäyttöön.

AV-ASENNUKSET

AV-Lan hoitaa AV-asennukset ympäri Suomen niin pieniin kuin isoihin tiloihin ammattimaisella kokemuksella ja osaamisella. LED-projektorit, videotykit, valkokankaat ja kaikki muu esitystekniikka äänentoistoineen.

DIGITAL SIGNAGE – INFO NÄYTÖT

Oli kohteesi sitten ravintola, koulu, yritys tai muu vastaava paikka, jossa mainontaa voidaan hyödyntää, AV-Lan auttaa löytämään ja toimittamaan asiakkailleen parhaat digital signage -infojärjestelmät.

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME

OTA YHTEYTTÄ