Ricoh Finland Oy on solminut kumppanuus- ja yhteistyösopimuksen AV-Lan Finland Oy:n kanssa.

Yhteistyö kattaa Ricohin viestintä- ja neuvotteluratkaisujen suunnittelun, myynnin sekä käyttöönottopalvelut. 


Ricoh on laajentanut neuvotteluratkaisujen valikoimaansa Euroopassa. Nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa markkinassa Ricoh voi tarjota kaikki modernissa toimistossa tarvittavan teknologian sekä palvelut kustannustehokkaaseen ja yhteistyötä tukeviin kokous- ja etäneuvottelu ratkaisuihin.


”Yhteistyö AV-Lan Finland Oy:n kanssa auttaa meitä parantamaan kokonaispalveluitamme suunnittelussa, käyttöönotossa sekä tuessa pienille sekä suurille asiakkaille sekä lisäämään markkinaosuuttamme keskeisillä kasvualueilla. Toimistojen digitaaliaatiossa ja monimutkaisten neuvotteluratkaisujen tarjonnassa arvostetaan asiantuntijuutta ja sujuvaa kokonaistoimitusta, jotta asiakaskokemus pysyy positiivisena”, kuvailee Ricoh Finlandin toimitusjohtaja Janne Tilli yhteistyön taustoista.


”Ricoh Finland Oy kanssa aiemmin erinomaisesti sujunut yhteistyö ja nyt solmittu Ricoh yhteistyösopimus tuovat lisäarvoa asiakkaillemme. Ricohin av-ratkaisut ovat uniikkeja, joka sopii hyvin AV-Lanin tuotevalikoimaan”, toteaa AV-Lan Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Kittilä.


AV-Lan Finland Oy on korkealaatuisten esitystekniikkaratkaisujen toimittaja. Yrityksen osakkailla on vankka ja pitkä kokemus av-alalta. ”Yrityksemme tähtää kannattavaan kasvuun ja tähän Ricohin kanssa tehty sopimus antaa mitä parhaimmat mahdollisuudet”, lisää Kittilä.